Η μοναδικη αξιοπιστη και ακρως ενημερωμενη σελιδα σχετικα με την διατηρηση των ερπετων και των αμφιβιων στην αιχμαλωσια.
 
ΦόρουμΕγγραφήΣύνδεση

THIS IS HERPETORAMA!

THIS IS HERPETORAMA! - Όροι Εγγραφής


Οι διαχειριστές και οι συντονιστές προσπαθούν να διατηρούν το περιεχόμενο αυτής της Δ. Συζήτησης καθαρό από μεμπτό περιεχόμενο επεμβαίνοντας και ενίοτε διαγράφοντάς το. Επειδή όμως είναι αδύνατο να ελέγχονται όλα τα μηνύματα που αναρτώνται, γι' αυτό αποδέχεστε πως ό,τι αναρτάται εκφράζει μόνο τον δημιουργό του μηνύματος και όχι την άποψη των διαχειριστών, των συντονιστών και του webmaster (εκτός από τα μηνύματα τα οποία αναρτήθηκαν από αυτούς) και δεν φέρουν καμία ευθύνη γι' αυτά.

Συμφωνείτε να μην αναρτάτε μηνύματα με υβριστικό, άσεμνο, πρόστυχο, χυδαίο, συκοφαντικό, απεχθές, απειλητικό, με πορνογραφικό προσανατολισμό ή οποιοδήποτε άλλο περιεχόμενο που υπόκειται στην νομοθετική αρχή. Μη συμμόρφωση θα οδηγήσει σε άμεση και μόνιμη διαγραφή του μέλους (με γνωστοποίηση της ενέργειάς του στο φορέα παροχής υπηρεσιών Internet μέσω του οποίου συνδεθήκατε). Η διεύθυνση IP του εκάστοτε μηνύματος καταγράφεται για να διασφαλιστεί το περιεχόμενο των αναρτήσεων όπως ήδη ορίστηκε. Συμφωνείτε ότι ο webmaster, ο διαχειριστής ή ο συντονιστής έχουν το δικαίωμα να διαγράψουν, να επεξεργαστούν ή να μετακινήσουν οποιαδήποτε ανάρτηση ή Θ. Ενότητα το περιεχόμενο της οποίας δεν πληροί τους όρους χρήσης. Ως μέλος αποδέχεστε να αποθηκευτούν οι πληροφορίες, τις οποίες θα εισαγάγετε, σε βάση δεδομένων. Οι πληροφορίες αυτές δεν πρόκειται να γνωστοποιηθούν σε τρίτο πρόσωπο ή φορέα χωρίς την άδειά σας, όμως ο webmaster, ο διαχειριστής ή ο συντονιστής δεν φέρει την ευθύνη απώλειάς τους από κακόβουλους χρήστες σε περίπτωση εισβολής τους στον διακομιστή.

Αυτό το σύστημα της Δ. Συζήτησης βασίζεται σε cookies τα οποία αποθηκεύονται στον υπολογιστή σας. Τα cookies αυτά δεν περιέχουν καμία απολύτως πληροφορία από τα στοιχεία που θα εισαγάγετε παρακάτω, εξυπηρετούν μόνο στο να βελτιωθεί η περιήγησή σας στην Δ. συζήτηση. Η e-mail διεύθυνσή σας χρησιμοποιείται μόνο για την επιβεβαίωση των στοιχείων εγγραφής σας και του κωδικού σας, καθώς και για την αποστολή νέου κωδικού σε περίπτωση που λησμονήσετε το τρέχοντα ενεργό κωδικό σας.

Με την εγγραφή σας δεσμεύεστε με τους ανωτέρω όρους.
Όροι χρήσης του herpetorama.omgforum.net :
 
1.Το HERPETORAMA αποτελεί εργαλείο διαδικτυακής πληροφόρησης και ενημέρωσης σχετικά με την διατήρηση των ερπετών στην αιχμαλωσία.Το περιεχόμενό του (κείμενα,αρχεία κτλ) αποτελούν πνευματική ιδιοκτησια των μελών και του admin και η εκμετάλλευσή τους από τρίτους με αυθαίρετο τρόπο θα διωχθεί ποινικά με όλα τα νόμιμα μέσα.Όροι χρήσης της κοινότητας HERPETORAMA :

1.Κάθε μέλος και ο admin έχουν την απόλυτη ευθύνη της ορθής πληροφόρησης και της εγκυρότητας της εκάστοτε δημοσίευσής τους.

2.Δεν επιτρέπεται η δυσφήμιση μελών,καταστημάτων,εκτροφέων,προσώπων,οργανώσεων,ατόμων εκτός κοινότητας.

3.Δεν επιτρέπεται η διαφήμιση καταστημάτων,τρίτων προσώπων,μελών ή του ίδιου του μέλους.

4.Δεν επιτρέπεται η χρήση ειρωνικών σχολίων,απαξιωτικών χαρακτηρισμών καθώς και η χρήση υβριστικής γλώσσας έναντι μελών,οργανώσεων,καταστημάτων και προσώπων εκτός κοινότητας.

5.Δεν επιτρέπεται η χρήση απειλών προς τρίτους ή μεταξύ μελών καθώς και οι καυγάδες.

6.Δεν επιτρπεπεται η επισύναψη αρχείων με προσβλητικό ή χυδαίο περιεχόμενο.

7.Δεν επιτρέπεπεται η κοινοποίηση συνδέσμων (links) των οποίο το περιεχόμενο είναι άσχετο με τα θέματα με τα οποία ασχολείται η κοινότητα του HERPETORAMA.

8.Δεν επιτρέπεται η κοινοποίηση συνδέσμων των οποίων το περιεχόμενο είναι χυδαίο ή προσβλητικό ή εξυπηρετεί σκοπούς με τους οποίους τα άρθρα 2,3,7 είναι αντίθετα.

9.Επιτρέπεται η δημοσίευση προγραμμάτων αναπαραγωγής στην αιχμαλωσία επαγγελματικού ή ερασιτεχνικού επιπέδου στην κατάλληλη ενότητα και μόνο απο μέλη τα οποία εμπλέκονται άμεσα στη διαδικασία αυτή.

10.Δεν επιτρέπεται η δημοσίευση προσωπικών μηνυμάτων χωρίς τη συγκατάθεση και των 2 μελών.

11.Δεν επιτρέπεται η δημιουργία δυο ή περισσότερων λογαριασμών απο οποιονδήποτε χρήστη.

12.Απαγορεύεται ρητά η κοινοποίηση, με οποιονδήποτε τρόπο, συγκεκριμένων τοποθεσιών στις οποίες απαντώνται είδη άγριας ερπετοπανίδας καθώς και η συγκεκριμένη κατονομασία τους.

13.Απαγορεύεται το flooding από όλα τα μέλη σε όλες τις ενότητες.

14.Ο admin και διαχειριστής της κοινότητας έχει το δικάιωμα να αποβάλλει μέλη τα οποία δεν ακολουθούν τους παραπάνω όρους.Επίσης έχει το δικαίωμα να διαγράψει δημοσιεύσεις οι οποίες είναι αντίθετες με τους όρους και να τροποποιήσει ή αλλάξει τους όρους ανα πάσα στιγμή αφού παράλληλα ενημερώσει τα μέλη για τις προκέιμενς αλλαγές.


Παρακαλείσθε να γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και να δημοσιεύετε τα θέματα πάντα στην κατάλληλη ενότητα.ΑΝ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΟΡΟΥΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΘΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΣΕ ΕΓΓΡΑΦΗ.